Say what? Ja! Dit keer hadden we een tof event georganiseerd om de nieuwe GoPro Hero 7 Black te launchen bij MediaMarkt. Er was een Clinic georganiseerd voor de GoPro bij MediaMarkt. De Clinic was in samenwerking met de ó zo leuke Dear Good Morning influencer Lienke. Al sportend begeleidde de fitgirl een groep fans die zich via Instagram konden aanmelden bij haar voor een clinic en haar dus ook in real life mochten ontmoeten, spannend...

Lienke en de deelnemers mochten de hele ochtend content schieten met de nieuwste GoPro Hero 7. Deze GoPro Hero 7 maakt niet alleen superscherpe video's, maar ook prachtige foto's! Zelfs als je aan het springen, squatten of rennen bent, zorgt de GoPro Hero 7 ervoor dat het beeld stabiel blijft. Door de 'time-lapse' functie kun je ook nog eens geweldige video's maken. Al deze functies werden gebruikt tijdens de Clinic.  

Na de heftige workout konden de deelnemers in de MediaMarkt chillen op zitzakken van Fatboy. Hier werden de deelnemers in de watten gelegd door een salade van SLA met een bijpassend sapje. Tijdens het chillen was er ook de gelegenheid om de zelfgemaakte content van de GoPro Hero 7 naar de deelnemers telefoons te uploaden.

Wij zorgden niet alleen voor de aankleding van het event, maar ook voor de aftermovie. We always say: 'go extreme or go home'!