Ook deze Kerst ging MediaMarkt op zoek naar de WOW voor haar klanten. In samenwerking met MediaMarkt hadden we een speciale pop-up inpakservice gerealiseerd. Van 22 t/m 24 december waren er 3 inpakkers beschikbaar in tien MediaMarkt vestigingen. Zij gingen als vlijtige elven aan de slag om jouw cadeau die extra WOW-factor te geven. Dat deden ze wel tien uur per dag met alle liefde. Het resultaat was verbluffend, alle cadeaus waren vakkundig ingepakt in WOW MediaMarkt inpakpapier.

Kwaliteit staat natuurlijk wel bovenaan ons lijstje voor het inpakken van de Kerstcadaus, daarom voorafgaand aan deze drie dagen organiseerden we een masterclass inpakken voor al onze inpakkers en regelden we al het materiaal dat nodig was om deze activatie tot een groot succes te maken! We zorgden er zelfs voor dat de inpakkers uniek bedrukte polo's, met het WOW logo, aan hadden voor eenheid in de vestigingen.


Ho, Ho, Ho..
Als extra bonus waren onze illustrators Marloes en Nienke aanwezig in enkele winkels om de Kerstgedachte te versterken. Zij zorgden met hun sierlijke illustraties ervoor dat de cadeaus nog persoonlijker werden gemaakt. De naam van de ontvanger van het cadeau werd creatief op een leuk MediaMarkt kaartje geïllustreerd, maar er werden ook geweldige tekeningen gemaakt met een personal touch. Dankzij de illustrators werd ieder cadeau persoonlijk en uniek en een echt WOW-cadeau om te geven.