Chefs at the Parc met 30 internationale chefs met meer dan 50 Michelin sterren

Vriendschap, talent, samen genieten, samen delen en een moment creëren om nooit meer te vergeten. Dat is de drijfveer geweest voor het organiseren van de 2de editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc (www.chefsattheparc.nl). Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei 2023 zal Chefs at the Parc plaatsvinden. Vier dagen lang zullen de meest vooraanstaande sterrenchefs uit de wereld hun kookkunsten delen met de gasten van dit unieke evenement. Bij elkaar zijn zij goed voor meer dan 50 Michelin sterren.

Het programma van Chefs at the Parc op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kent vijf bijzondere middagen/avonden waarin sterrenchefs met elkaar koken; van 'Chefs at the Parc Openingsdiner', ‘Talents op Europe Lunch’, ‘The best of Europe Diner’, ’The Kitchen Party’ tot het ‘The Grand Finale Diner’. 

Parc Broekhuizen heeft Brands Love People gevraagd de organisatie van dit gastronomische event te verzorgen. We verzorgden een marketingstrategie, stemden logistiek alles af met de chefs, ontwikkelde sponsorpakketten, regelde gevarieerd entertainment, verzogde de styling van de bediening, bouwde verschillende verrassingselementen in en nog veel meer!

Heb je interesse om een eigen en exclusief event voor jouw relaties te organiseren? We denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact op met Mathijs Heijting, via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.

Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc
Chefs at the Parc