COZTA de LUXE - De verborgen parels van het pure mediterrane leven

Een ondergaande zon tegen de achtergrond van een azuurblauwe zee. Een strakblauwe lucht die ruimte geeft aan een zwoele avondbries. In de Spaanse regio Valencia in de provincie Alicante liggen de oude vissersdorpen Jávea en Moraira. Verborgen parels van het pure mediterrane leven. Een plek om herinneringen te maken met familie en vrienden. COZTA de LUXE opent de deur naar de huur of koop van luxe mediterrane woning in deze regio. Moderne turn-key vrijstaande woningen die kwaliteit, klasse en comfort ademen. Met een sublieme, pure styling en ge-of verbouwd volgens Nederlandse kwaliteits- en duurzaamheidsmaatstaven.

Samen met COZTA de LUXE ontwikkelden we een propositie en positionering en goten we dat om in een prachtig gedesignede huisstijl manual. Voor deze huisstijl manual schreven we de copy voor het gebruik van de logo's, de lettertype(s), de kleurpalletten, het gebruik van fotografie en de tone of voice. Het design van de manual spitsten we toe aan de gezamenlijk ontwikkelde merkwaarden van COZTA de LUXE.

Op basis van de huisstijl manual creëerden we een open-source website voor COZTA de LUXE, waarbij we de hosting, de ontwikkeling, de templates, alle plugins en extra functionaliteiten integreerden waaronder een verhuur- en verkoop filter, een weerindicatie en een reserveer systeem. 

Ook gezamenlijk een volledige branding willen uitwerken voor jouw merk? Neem dan contact op met Mathijs Heijting, via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.

COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE
COZTA de LUXE