Jabra Channel Event op maat naar Kopenhagen

Onze opdrachtgever Jabra heeft Brands Love People gevraagd om voor hun klanten vanuit Nederland, België, Frankrijk & Italië een onvergetelijke 2-daagse trip naar Kopenhagen te creëren. Voor deze op maat gemaakte trip hebben wij alles van A tot Z geregeld, zoals; vluchten vanuit de verschillende landen, alle transfers, de overnachtingen in een hotel, passende activiteiten en bijzondere Deense eetgelegenheden dit allemaal in het centrum van de mooie stad Kopenhagen.

Op verschillende tijden werden de klanten van Jabra met een luxe privé-transfer opgehaald van de luchthaven door een van onze begeleiders op locatie, waarna ze verbleven in het centrale en luxe 4-sterren hotel The Square. Tijdens het programma van deze trip kon uiteraard het zakelijke gedeelte niet ontbreken. Het programma van de trip begon met een heerlijke lunch op het hoofdkantoor GN Audio (HQ), een rondleiding door het lab gevolgd door een boeiende presentatie. Na het zakelijke gedeelte was het tijd voor fun met o.a. tickets voor het wereldberoemde Tivoli Gardens, een exclusief 4-gangen diner bij Restaurant Pafuglen en een privé rondvaart door Kopenhagen inclusief lokale lunch en gids.

Zo konden de klanten van Jabra genieten van een volledig op maat verzorgde reis vol culturele en culinaire hoogtepunten.

Wil jij ook een volledig op maat gemaakte reis voor je klanten organiseren? Neem dan contact op met Mathijs Heijting via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.