Pop-up restaurant Rococo des Fleurs
gastronomie extravaganza

Drie exclusieve avonden vol verwondering in pop-up restaurant
Rococo des Fleurs by Brands Love People

2.000 pioenrozen, 175 beats per minute, 240 gasten, 75 flessen champagne, 10 Bentley's,
7 gangen, 6 klassieke pianostukken, 4 Michelinsterren, 3 top dagen, 1 doel:
een extravagante en onvergetelijke avond creëren voor onze gasten.

Op 13, 14 en 15 mei 2022 opende Brands Love People de deuren van haar eigen pop-up restaurant Rococo des Fleurs. Verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen, werd de Oranjerie van meesterbloemist Menno Kroon omgetoverd
tot culinaire hotspot. Extravagant en overdadig gestyled door Menno Kroon zelf.

Een unieke en exclusieve experience die door gasten werd getypeerd als “sprookjesachtig, waarbij aan ieder detail is gedacht”. Deze drie avonden hebben we gewerkt met een aantal van de beste sterrenchefs die Nederland te bieden heeft, waaronder Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder) en Hans van Wolde (Brut172). 

Iris Hond, Propulsive, Berber Esha en Hans Stroeve zorgden voor de muzikale omlijsting van deze exclusieve avonden. De champagne van Pol Roger vloeide rijkelijk, gefaciliteerd door De Bruijn Wijnkopers. Bentley Leusden verzorgde de pick-up en drop-off van de gasten, volledig in stijl.

Met trots kijken we terug op drie geslaagde avonden. Wil je nagenieten of de sfeer proeven? Bekijk dan hier de aftermovie! Wij maken ons alvast klaar voor de nieuwe editie in 2023.

Wil jij een exclusief event voor jouw relaties of ben je op zoek naar een echt bijzonder relatieprogramma dat het verschil maakt voor je klanten? Contact Mathijs Heijting 
voor een afspraak, via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.