Private dinner experience voor de klanten van Kabaz door sterrenchef Dennis Huwaë

Bij iedere oplevering van een project verzorgt Kabaz, een full service (interieur-)architectenbureau, een private dinner experience voor haar opdrachtgevers. Wij mochten zo’n private diner tot in de puntjes voor Kabaz verzorgen, waarbij we Dennis Huwaë, één van onze aangesloten sterrenchefs inzette om van dit diner een exclusieve experience te maken. Brands Love People heeft alles van A tot Z geregeld. Van de styling van de tafel met uniek servies tot aan het uitserveren van de gerechten, het uitschenken van de wijnen en het opruimen van alles na afloop van het private diner door ons eigen hospitality team. Zo vormden architectuur, interieur, styling en design samen één geheel deze exclusieve avond.

Dennis Huwaë verzorgde de culinaire omlijsting van deze exclusieve avond. Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen met een glas champagne en diverse appetizers voorafgaand aan het diner. Vervolgens serveerde Dennis Huwaë de gasten een 6-gangen experience menu, waarna afgesloten werd met koffie en diverse friandises. Kortom alle zintuigen werden geprikkeld die avond. Een private experience om nooit meer te vergeten.

Wil je ook een experience op maat? Of wil je een private dinner voor je klanten met één van onze aangesloten sterrenchefs? Neem dan contact op met Mathijs Heijting via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.