Trijntje Oosterhuis Christmas at the Parc

Op 17, 18, 19 en 20 december organiseerde Brands Love People 'Trijntje Oosterhuis Christmas at the Parc'. Op culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum gaf Trijntje Oosterhuis een aantal exclusieve kleinschalige middag en avond kerstoptredens. In het in wintersfeer gehulde Koetshuis van het landgoed konden gasten samen genieten van een intieme muzikale én culinaire ervaring. Gestyled in betoverende kerstsfeer door meesterbloemist Menno Kroon.

De mooiste wintersongs
Trijntje bracht een warm repertoire ten gehore van zowel eigen nummers als covers die zij haar eigen jazzy stemgeluid meegaf. Natuurlijk zong ze een aantal sfeervolle kerstklassiekers in haar authentieke sound. Tijdens het optreden werd Trijntje begeleid op vleugel door pianist Hans Vroomans.

Culinaire gerechtjes
Ook de smaak van de gasten werd gestreeld tijdens Christmas at the Parc. Het was mogelijk het muziekarrangement uit te breiden met elegante culinaire gerechtjes voorafgaand, tijdens en na het concert. De gasten werden verrast door prikkelende smaaksensaties en geraffineerde details.

Full service
Brands Love People organiseerde de concerten maar zorgde ook voor de huis- en campagnestijl van de concertreeksen, een eigen (ticket) website, promotiemateriaal, en (social) content. Kortom de hele communicatie en promotie om de spectaculaire concerten heen.

Bekijk de aftermovie
Het waren unieke en betoverende dagen. We hopen samen met Trijntje Oosterhuis ook in 2023 weer een serie kerstconcerten te presenteren. Wil je de betoverende kerstsfeer proeven, bekijk hier dan de aftermovie.