Zing, dans en knutsel mee met het Wibra herfstfeest!

Voor Wibra ontwikkelden we de campagne ‘Wibra herfstfeest’ waarin we lieten zien dat je samen met Wibra voordelig de herfst(vakantie) kunt vieren. Door naar buiten te gaan en met materialen uit de natuur te knutselen of door juist lekker warm binnen te blijven en je huis in herfstsfeer te brengen. Uiteraard met producten van Wibra, tegen lekker lage prijzen zoals je die van Wibra gewend bent. Naast het concept, designde we een eigen beeldmerk en herfstillustraties voor dit herfstfeest, ontwikkelden en bouwden we een website en namen we DIY knutsel-, bak- en stylingvideo’s op. We ontwierpen een inspiratieboekje vol met leuke tips voor kinderen én hun ouders met betaalbare activiteiten om van de herfst een feestje te maken.

We sloten de campagne af met een online muziekfeest via Vimeo met DJ Sem waar kinderen via WhatsApp kun favoriete nummers konden aanvragen om op te dansen. 

Ben jij ook op zoek naar bijzondere content om je klanten mee te activeren? Neem contact op met Mathijs Heijting via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.