Zo verhuist MediaMarkt Den Haag

27 mei 2022 opende MediaMarkt Den Haag opnieuw haar deuren. De winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica verhuisde naar een pand op slechts 300 meter van de oude Haagse locatie. Een kleine afstand die groots werd gecommuniceerd!

Brands Love People ontwikkelde een compacte guerrilla-campagne om klanten en het ’s Graven Haagse winkelpubliek letterlijk ‘de goede kant’ op te wijzen.

Tussen de oude MediaMarkt locatie en de gloednieuwe MediaMarkt vestiging werden met speciale verf voetstappen geschilderd met de tekst “Volg mij naar de nieuwe MediaMarkt!” Brands Love People zorgde natuurlijk voor een perfecte uitvoering, inclusief de zo belangrijke vergunningen voor dit soort acties.

In lijn met de voetstappen werd door streetartist Vanessa bovendien een bijzondere 3D-tekening gemaakt pal voor de nieuwe vestiging. Door op de straattekening te gaan staan (en een foto te maken), leken voorbijgangers te hoveren boven de straat op een drone. De 3D-tekening kon rekenen op veel bekijks van het winkelende publiek.

Bekijk hier de aftermovie van deze compacte guerrilla-campagne voor de opening van de nieuwe MediaMarkt winkel in Den Haag.