Pop-up restaurant Rococo des Fleurs

Gastronomie Extravaganza
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren.

Een exclusieve ervaring, extravagant en overdadig gestyled door meesterbloemist Menno Kroon. In diens Oranjerie - verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen - koken Nederlands beste sterrenchefs Ron Blaauw (13 mei), Dennis Huwaë (14 mei) en 
Hans van Wolde (15 mei) de smaak van verleiding. We nodigen je van harte uit
om aan te schuiven!
 
Je wordt ontvangen in een luxe bar met Pol Roger Champagne. Iris Hond opent de avond achter haar vleugel. Internationale club-DJ’s Propulsive (13 mei), Berber Esha (14 mei) en Hans Stroeve (15 mei) omlijsten de avond met  moderne jazz sounds, lounge en deep house. In partnership met Bentley Leusden zorgt Rococo des Fleurs voor pick-up en drop-off van gasten die dat willen. Onze privéchauffeurs van Thuisuiteten.nl brengen je desgewenst thuis in je eigen auto.
 
Het restaurant biedt per avond plaats aan slechts 80 gasten. Het aantal couverts is dus beperkt. Reserveer daarom vandaag nog je plek via info@rococodesfleurs.nl of neem voor meer informatie contact op met managing director Mathijs Heijting, via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.