Pop-up restaurant Rococo des Fleurs

Gastronomie Extravaganza
Op 13, 14 en 15 mei opende pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren.

Een exclusieve ervaring, extravagant en overdadig gestyled door meesterbloemist Menno Kroon. In diens Oranjerie - verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen - kookten Nederlands beste sterrenchefs Ron Blaauw (13 mei), Dennis Huwaë (14 mei)
en Hans van Wolde (15 mei) de smaak van verleiding. 
 
De gasten werden ontvangen in een luxe bar met Pol Roger Champagne. Iris Hond opende de avond achter haar vleugel. Internationale club-DJ’s Propulsive (13 mei), Berber Esha (14 mei) en Hans Stroeve (15 mei) omlijsten de avond met  moderne jazz sounds, lounge en deep house. In partnership met Bentley Leusden zorgde Rococo des Fleurs voor pick-up en drop-off van gasten die dat wilden. Onze privéchauffeurs van Thuisuiteten.nl brachten je desgewenst thuis in je eigen auto.
 
Het restaurant bood per avond plaats aan slechts 80 gasten. Het aantal couverts was dus beperkt. Wil jij een exclusief event voor jouw relaties of ben je op zoek naar een echt bijzonder relatieprogramma dat het verschil maakt voor je klanten? Contact Mathijs Heijting voor een afspraak, via mathijs@brandslovepeople.nl of +31 (0)30 - 260 01 40.